Archive of ‘Soveværelse’ category

Makeover af soveværelse

20150731_121601

Da vi byggede nyt hus for cirka 5 år siden, blev alle rum malede hvide. Det bliver lidt kedeligt i længden, så nu kom turen til soveværelset. Jeg har malet rummet i en mørk grå/blå farve som giver rummet et maskulint udtryk, jeg synes også at det bliver mere hyggeligt og afslappende. De hvide senge borde er skiftet ud med små teaktræs borde og der er også kommet et teaktræs spejl op. Teaktræet danner en rødtråd med resten af husets 50 møbler. Derudover er der kommet lidt ny kunst på væggen, som passede bedre med den nye farve. Sengen og sengegavlen har jeg i et tidligere indlæg lavet en DIY på
Nu mangler jeg kun et nyt sengetæppe, men det er et større projekt. Jeg er ved at klippe sekskanter ud af stofrester, som så skal syges sammen og danne et stort sengetæppe. Håber der kommer en DIY på det sener hvis jeg får fuldført projektet.

IMG_0920IMG_0915IMG_0926IMG_0927

Soveværelse: Nyfortolkning af murermestervillaen

soveværelse_01

Soveværelse med godt lysindfald fra øst, i dette værelse er der også fine murerdetaljer, muret sengegavl og detalje på bagvæggen, dette danner en rød tråd, med resten af huset.

soveværelse_04

Sengegavlen er muret op og laver en god ramme for sengen og deler rummet op.

soveværelse_03

Skabet er indbygget i væggen og piftet op med tapet fra Ferm.

soveværelse_02

Bag ved døren, er der lavet en fin detalje, en stang til smykker og en til tørklæder dette giver et super overblik. Stængerne er fra IKEA, og oprindeligt høre de til køkkenafdelingen.