Kunstvæg

Der er ikke nået som kunst, som kan pifte et rum op. Jeg er ved at lave en hel væg i mit køkken med blandet kunst. Der er alt for postkort, plakater, limited tryk og lidt hjemmelavede. Jeg har dog valgt at sætte dem i ens sorte rammer da det giver ro. Billederne er sat op efter farver og størrelser. Væggen bliver ikke færdig med det samme da der kan være mange billeder og det er ikke bare hvilke som helst billeder jeg vil have op. Hvert billede er nøje udvalgt men dog meget forskelligt. Der er alt fra Matisse blå dame, tegneseriefigur fra Marvin, plakat med grøn kat af Andy Warhol, plakat med sommerfugle fra Ikea, limited tryk af Lisa Billvik og små fine postkort fra Bob Noon. Der er masser af kigge på og du vil ikke komme til at kede dig. Hvis du er typen der er lidt træt af hvide vægge, kan jeg kun anbefale dig at lave sådan en væg med alle dine yndlings værker, da det virkelig giver dit hjem personlighed og varme og måske lidt humor.kunstvæg_01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *