POP ART af: Kristine Wilche

03
Kristine Brønnum Wilche Wridt er en lokal kunstner fra Rødvig, som er værd at ligge mærke til. Igennem de seneste par år, hvor jeg har fulgt hende på sidelinjen, har hun udviklet sine teknik og stil meget, og man er ikke i tvivl, hvem kunstneren er, når man ser hendes malerier. Kristine laver malerier, hvor der er fulgt knald på, man bliver glad i låget, af de klare og flotte farver, der er masser af lag og flotte detaljer, at gå på opdagelse i. Det grafisk udtryk er legende, og får alle detaljerne til at hænge sammen, som en flot helhed. Jeg synes at hun er specielt dygtig til, at få folks personlighed frem, i hendes bestillingsarbejder. Se mange af hendes billeder på http://www.kristine-wilche.dk. De nyeste billeder kan du i øjeblikket se, udstillet på Traktørstedet Højeruplund.

02

01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *