Juno seng ”LillePer sengen”

De seneste 10 år er der mange af de gamle ikoniske design fra 40’erne og 50’erne der er blevet så populære, at de er begyndt at blive gen produceret. Juno sengen er en af dem, oprindeligt blev den sat i produktion i 1942 skabt af arkitekten Viggo Einfeldt. De gamle senge har rigtig mange år på bagen og kan være meget slidte. Der bliver færre af dem og de kan godt være svære at få fat i, uden at skulle betale mange penge for den. Jeg var heldig at finde en på den blå avis, som stod oprindeligt, men var meget slidt. Den har nu fået den helt store kærlighed og puha sikke et arbejde. Men nu hvor jeg står med det færdige resultat, er jeg meget glad, for at jeg gjorde der. For mig, betyder det meget, at det er en gammel seng, med masser af patina og historie. Og gad hvide hvor mange børn der har sovet i denne seng.

DSCN3848

DSCN3847

DSCN3842

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *