Teaktræs skænk

20141018_135025_Android

Danske møbler fra 50erne og 60erne er i øjeblikket i høj kurs og mange ny produceret møbler er også inspireret af dens tids tendenser. Man skal ikke mange år tilbage, før at disse møbler var så upopulære at deres brændsels værdi var højere end salgsværdien. Heldigvis er moden vendt og de fine møbler er nu yders populære. Jeg er også blevet forelsket i den stil, og jeg er meget fascineret over hvor god kvalitet disse møbler er produceret i, flotte detaljer, gode materialer og en flot enkelthed hvor funktionalitet er i højsæde.
Efter at i længere tid at have ledt, har jeg nu endelig fået min helt egen teaktræs skænk, den er produceret i Danmark i 60erne og fremstår med brugsspor, men har en yderst god kvalitet, bare duften af det ny olieret træ gør mig helt høj. Nu står den i mit køkken og giver rummet sin helt egen ”umami”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *