Simplicity Rocks

En af de nye tendenser inden for kunst i hjemmet, er plakater og jeg elsker det, for her har vi alle sammen råd til at være med. Inden for de sidste par år, er der kommet utrolig mange nye kunstnere på markedet, og udvalget er kæmpe stort. Et helt nyt brand ”Simplicity Rocks” er dog værd at fremhæve, deres udtryk er meget grafisk og har en enkelhed der fremhæver helheden. Deres grafiske design passer perfekt ind i et mordernet hjem, og hvis det sættes sammen med en af tidens helt store tendenser ”modernet retro” giver det retroen et løft, så det får kant og bliver modernet. Simplicity Rocks er et kreativt projekt etableret af Cecilie Arensbak og Sissel Siri Geel Weirsøe som selv står bag design og produktion. Tag selv et kig ind i deres enkle univers http://www.simplicityrocks.dk

penguin1-500x500

ugle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *