Kalekammerskab med tapet DIY

IMG_0233

Vente vente, efter et godt forår hvor vi er rykket ned til nr. 13 på ventelisten, begynder vi så småt at kunne se enden på ventetiden. Jeg tror ikke på at der sker nået før til næste, men i princippet kan det sagtens ske nu. Så derfor syntes jeg at det var på tide, at få styr på den sidste detalje på børneværelset, tøjskabet. Så da jeg så et gammelt kalekammerskab til sølle 400 kr. Slog jeg til med det samme, skabet har fået den helt store tur, først vaskede jeg det ned, fugede revner og sprækker, spartlet et grimt frugtudskæring over. Så skulle der bare vælges farve, puha synes godt nok det er svært, når vi ikke kender kønnet på barnet. Jeg endte på en mørkgrå farve med et blåligt skær, synes det er nemmer at gøre det drenget så kan det altid, gøres mere tøset, synes ikke det virker den anden vej. Så skulle jeg i gang med den sjove, det skulle beklædes med tapet. Jeg kiggede et par dage på nettet efter tapeter, men jeg kunne ikke vælge hvad jeg ville. Så derfor satte jeg et opslag op på Facebook, hvor jeg søgte efter tapet rester. Det var helt overvældene så mange der skrev tilbage på mit opslag, og jeg fik en masse tapet rester. Resultatet blev vildt fedt, den indvendige side af lågerne blev beklædt med grønne firekløver, bagvæggen blev beklædt med sølvgrå striber, de udvendige låger blev beklædt med det fedeste grafiske dyreprint tapet, i neutrale farver. Tusind tak til alle jer der har bidraget med tapetrester, jeg synes, at resultatet blev vildt godt, også var det super sjovt at arbejde på den måde.

IMG_0231

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *