kaktus LOVE

IMG_0806

Jeg er blevet fuldstændig skør med kaktusser, og det er blevet lidt af besættelse for mig. Heldigvis har min ynglings blomsterbiks ”blomsterpigen” i st. Heddinge den samme svaghed. Her må jeg give blomsterpigen en kæmpe ros, for altid at skaffe de mest fantastiske kaktusser hjem.
Derfor er kaktusser fantastiske: de er smukke, utrolige dekorative, kæmpe variation i udsende, nemme at holde også er de udstyret med de ondeste pigge. De er simpelthen bare for seje.
Når du køber kaktusser er det en plante der holder hele livet, og da det yderst modernet, kan du altid sælge dem vider. Jeg har prøvet at forklare min mand, at når jeg køber en kaktus, er det en lige så god investering som en aktie, han er desværre ikke helt enig.

IMG_0410

IMG_0810

IMG_0378

IMG_0312

IMG_0045

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *