Lounge sofa lavet af paller

IMG_0843

Så er sommerferien skudt i gang og jeg har endelig fået tid til at lave min DIY lounge sofa færdig. Det er nok ikke gået forbi nogens næse, at det er meget populært, at lave alt muligt af paller. Jeg synes også at det er en fed trend, men jeg synes at der skal gøres mere end bare at ligge to paller og en madras.
Her er mit bud på en fed sofa laver af paller og gulvbrædder.

1: Fire paller ligges to og to, så de danner en hvinkel. Skrues sammen så de ligger fast
2: Til ryglænet skal der bruges tre paller, hvor klodser og understel fjernes. Ryglænet skrues fast på pallerne.
3: Derefter beklædes pallerne med gulvbrædder, som skrues fast.
4: Så har jeg valgt at male træet, så det for en bedre holdbarhed.
5: Hynderne er lave af to foldemadrasser, som er skåret til med hobby kniv.
6: Hynderne er beklædt med stof til udendørs brug, stoffet er købt hos stof og stil.

Wupti også havde jeg en fed lounge sofa, som er lavet for meget få penge. Det eneste jeg har måtte købe, er stoffet til hynderne og en spand sort maling, ellers er resten genbrug og det giver mig en rigtig god følelse.

Det har jeg brugt: 7 euro paller, 4 pakker junkers gulvbrædder massive bøg, 2 foldemadrasser, 5 m hyndestof, sort maling og en masse skruer.
Sofaen skal hest bygges, der hvor den skal stå, da den vejer et halvt ton 😉

IMG_0829IMG_0834
IMG_0832
IMG_0573IMG_0579IMG_0582IMG_0594IMG_0813
IMG_0843

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *