Sommerens loppeguld

20150729_161733

Når man holder sommerferie i danmark skal man på loppemarkeder og ose. Jeg synes, jeg har haft en rigtig god høst denne her sommer og jeg er rigtig glad for mine fund. Der er tit nogle der spøger hvor de skal tage hen, jeg tror at mit bedste råd er de små steder garage salg, dødsboer og små lokale loppemarkeder. Men der er også rigtig meget “lort” så det kan også være en dejlig afveksling at tage ind på de store steder. Der er loppemarked bag ved Fredsbeg rådhus hver Lørdag, det blåmarked i Haslev og så vil jeg også gerne anbefale loppemarked i Køge i forbindelse med festugen. Der er et kæmpe loppemarked i Bella centeret 10 og 11 oktober det skal jeg selv ind og prøve. Derudover kan du altid blive opdateret med loppemarkeder på http://www.markedskalenderen.dk
her er en lille billed serie over mine ynglings fund, den her sommer og hvor jeg har dem fra.

IMG_0882

Marmor køkkenrulle holder og lille marmor skål, fundet ved et lille vejsalg ved en gård tæt på Boesdal kalkbrud på Stevns. Spækbrættet er købt i Aldi men er med til at give et rustik Lock.

IMG_0884

Små fine vaser ikke nået mærke men jeg kunne godt lide farverne. fundet på et lille loppemarked i St. Heddinge som er der hver lørdag i sommer månederne.

IMG_0896

Lille teaktræs kommode fra 50 erne. den fandt jeg ved en tilfældighed, da jeg gik forbi et hus, hvor de var ved at rytte op efter et dødsbo.
IMG_0889

Jeg har en svaghed for kasser og æsker så de her små cigar æsker skulle jeg da også lige have med hjem. Loppemarked i St. Heddinge

IMG_0887

Gamle værktøjskasser som er alt for fine til at have stående i garagen, de giver nu mit kontor et fint rustik udsende. farfars gamle sommerhus

IMG_0905

Hjemmehæklede tæppe i de vildeste retro farver lavet af min egen farmor, fuldsting vild med det og jeg har ikke selv tålmodigheden til at lave sådan et værk.

IMG_0903

Teaktræs spejl fra 50 erne fundet ved et garage salg

IMG_0886

små smørskåle i fede retro farver, farfars gamle sommerhus

IMG_0910

Gamle medicin flasker jeg synes de havde nogle fine farver, genbrugen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *