DIY Spisebord

spisebord 1

Endelig er jeg blevet færdig med et af mine større projekter, og jeg er fuldstændig vild med resultatet. Spisebordet er lavet af MGF plade, som er skåret til i ønskede størrelse 90 cm x 2 44 cm , derefter har jeg slebet kanterne og malet pladen med træmaling i høj glans. Bordbenene er lavet af jern som er bukkede i en spis vinkel, som gør det mere stabilt. Jeg synes selv at bordbene er meget vellykkede, da de er meget enkle og har et råt, industrielt og maskulint udsendene. Jeg har fået professionel hjælp til at lave bordbene, og hvis du selv ønsker at lave dit eget spisebord, kan bordbenene købes hos mlh. montage 21961455. Bordpladen kan man lave af MGF plade gamle gulvbrædder eller nogle gamle flotte planker. Her kan du designe dit eget spisebord, og få den perfekte størrelse, inden for en overkommelig pris.

spisebord 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *