Jern Juletræ

IMG_1512
Jeg elsker juletræer men jeg gider ikke have dem stående så længe, da de sviner helt vildt. Så nu har jeg lavet det perfekte træ, der står flot, så længe man har lyst. Derudover har det et fedt look, enkelt, råt og rusten, også er det lavet af genbrug. Træet er lavet af jernrør og en bremseskive fra en bil er blevet omdannet til fod, det kan skilles ad, så det ikke fylder så meget, når det skal pakkes ned . Det meste af pynten er købt hos Blomsterpigen i St. Heddinge. Jeg er fuldstændig skør med de små rensdyr hoveder, som er lavet ægte sæl fra Grønland ”SOUL for SEAL” derudover er der også nogle fede hjerter der er beklædt med fjer. Fjer og pels er to af de nye tendenser inde for julepynt, som er kommet frem i år. Personligt synes jeg at materialerne klæder hinanden utrolig godt. Træet kan købes for 1195,00 kr. For køb kontakt mig på mettelynggaardhansen@hotmail.com
IMG_1513

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *