Årets juletendenser

Tirsdag aften var jeg til julehygge i den lokale blomsterbiks, hvor de viste nogle af årets tendenser og gode ideer. Blomsterpigen består af tre piger, som altid er med på det nyeste inde for blomsterverdnen, og så er de virkelige gode til at tænke ud af boksen. Så hvis du godt kan lide at blive udfordret lidt på dine juletraditioner, skal du kigge med her.
De nye tendenser er fjer, pels, brug gamle ting på en ny måde. Derudover behøves der ikke at være 4 lys i en advent dekoration, der kan også være 8 og de behøver ikke at være ens. Farverne er i år sart grøn, grå, sort og hvid. Man skal ikke tænke så meget over hvad man laver, man skal bare gøre det.
Her under ses blosterpigens bud på julen 2015, du kan se dekorationerne i deres biks i St. Heddinge, hvor de også altid står klar med gode råd og masser af inspiration.

IMG_1458IMG_1483IMG_1481IMG_1493IMG_1478IMG_1464IMG_1485IMG_1472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *