Et specielt børneværelse

20160417_095542
Børneværelset er det værelse i huset som jeg har glædet mig mest til at lave, men også det som jeg har syntes har været sværest. Når man skal adoptere ved man ikke hvilket køn og heller ikke en præcis alder. Jeg ved at barnet vil være fra seks måneder og til tre år, det giver lidt udfordringer.
Jeg har kikkede efter tapet i lang tid, og bare det at finde et der er kønsneutralt, er næsten umuligt, jeg synes også hurtigt at børnetapeter bliver meget baby agtigt, bamser, elefanter, store skyer og meget romantiske motiver. Derfor valgte jeg at gå en helt anden vej, et fotoprint af en birkeskov i sorthvid, et motiv der både er til piger og drenge og det kan bruges i alle aldersgrupper. Jeg synes at det fungere godt på børneværelset, da skoven udstråler ro men også drømme, også sætter det gang i fantasien.
Jeg har også haft stor fokus på at bruge nogle farver der kan bruges til begge køn, derfor har jeg valgt at male nogle gamle møbler, en grøn kommode og et støvet blåt skab. Jeg synes at det er nemmere at bruge nogle ”drenge” farver, man kan altid gøre det piget med puder og tilbehør, den anden vej fungere det ikke.
Jeg har haft god tid til at lave værelset, da ventetiden er rigtig lang. Så jeg brugte også lang tid på at finde drømmesengen en god gammel Juno seng, den jeg fandt var godt slidt, så den har fået den helt store renovering, men den her seng er skabt til mig, da sengen kan laves lige til den alder barnet vil være i.
Derudover er børneværelset fyldt op med en masse legetøj, meget stammer fra min egen barndom, som mine forældre har gemt. Jeg har også købt lidt på loppemarkeder, så når niecer og nevøer og venners børn har været på besøg har de haft et godt legeværelse, så det ikke bare står og går til spilde.
Værelset er nu helt færdigt og jeg vil ikke pille ved mere eller lave nåde om, så nu venter vi bare på at de ringer, så det kan få en fast beboer. 

Tapetet er købt hos Tapeteksperten, møblerne er fra den blå avis eller gamle arvestykker.

20160417_09361220160417_08201520160417_081945

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *